Nyheder

Nyheder vedr. fjernvarme til Vinderslev - målet for antal positive tilkendegivelser pr. 1. juli er nået. 

 

Den første juli nåede vi i mål med 180+ positive tilkendegivelser. Lokalråd m.m. har udført en kæmpe stykke arbejde med at få information rundt og tilbagemeldinger tilbage - tak for det😊.

Det medfører at Kjellerup fjernvarme nu er gået i gang med at udarbejde det egentlige Projekt forslag.

Projektforslaget bliver fremlagt for Kjellerup Fjernvarme bestyrelse sidst i august 2022, og hvis det viser, at der er positiv selskabs økonomi (projektet skal kunne tilbagebetales af de nye forbrugere inden for 30 år) og positiv samfundsøkonomi (målt i forhold til individuelle varmepumper) kan projektforslaget godkendes af bestyrelsen.

Herefter skal projektforslaget vurderes og godkendes af Silkeborg Kommune. Vi kender ikke den aktuelle behandlingstid ved kommunen, men håbet er at projektet kan være godkendt inden udgangen af 2022.

Når projektet er godkendt, går vi i gang med at tegne bindende kontrakter med jer nye forbrugere i Vinderslev. Projektgodkendelsen er gyldig i 5 år, og når vi når det antal nye forbruger der skal til ifølge projektforslag (kunne være 180 forbruger eller deromkring) for at realisere projektet sender vi opgaven i udbud og så er vi i gang.

 

Foreløbig tidsplan:

  1. Projekt godkendelse aug. – Nov./Dec. 2022
  2. Udbuds fase og projektering nov./Dec. 2022 – Aug. 2023
  3. Udførsels af projekt aug. 2023 – Mar. 2024
  4. Afslutning projekt mar. 2024

Tidsplanen er meget usikker og kan gå i begge retninger (leverandørerne er ramt af meget stor efterspørgsels på rør og entreprenørerne mangler folk der kan udføre selve grave og rørarbejdet).

Kjellerup Fjernvarme Amba